Manifestatorių propaganda

straipsniai_nr2
Uncategorized

Manifestatorių propaganda

Visuomenė yra pagrįsta savomis taisyklėmis, nuostatomis, kas yra gerai ir kaip to siekti. Visi esame susiję, todėl išlikti savimi ir sugebėti darniai integruotis į visuomenę yra tam tikras iššūkis. Taip, kiekvienas mūsų kuriame visuomenę, ji kinta, “normos” kinta, todėl yra svarbu suvokti, kaip tai vyksta.

Šiandienos “normos” skatina būti supermenais ir supermoterimis. Įgyti gerą išsilavinimą (ribų tam nėra, Lietuvos universitetus keičia užsienio ir online universitetai), padaryti super karjerą, sukurti super šeimą ir užauginti supervaikus. Tam turi būti super talentingas, super darbštus, super komunikabilus ir super greitas, dar super gudrus, bet ne egoistas.

Didelis greitis, didelis gyvenimo tempas lygu didelis nuovargis, chroniškos ligos, emociniai ir psichologiniai sutrikimai. Žodis “depresija” ir “stresas” prilygsta “normai” arba ryto kavai su kruasanu, dažnai ir cigarete. Daugelis taip gyvename iki kol ligos, netektys, skyrybos arba prinokęs sąmoningumas pasako griežtą STOP. Sukamės tame rate, nes ištrūkti iš jo yra tikrai nepaprasta.

Žvelgiant iš “Žmogaus Dizaino” perspektyvos, šiuolaikinės visuomenės “normos” ir programos skatina nuolat manifestuoti, veikti, pradėti, inicijuoti. Nes ko gi čia gyvenime sulauksi. Toks veikimo principas yra tinkamas TIK MANIFESTORIAMS.  Priminsiu, kad manifestorių pasaulyje tėra vos 9%! Ir taip, jiems korektiška manifestuoti, inicijuoti, veikti nieko nelaukiant. Tačiau, tai dar toli gražu nereiškia, kad viską ir bet ką, ką protas sugalvojo.

O kas teisinga likusiems 91%  žmonijos? T.y. generatoriams, projektoriams, reflektoriams ? O jiems korektiška yra laukti. Ko laukti? Generatoriams – energijos atsako. Projektoriams ir reflektoriams – pakvietimo. Tai jiems tinkama mechanika funkcionuoti ir atrasti korektiškas patirtis, kuriose gali realizuotis. Ar suprantate grandiozinę žalą? Žalą kiekvienam asmeniui atskirai ir žalą visai visatai, žmonijai?

Stumiami visuomenės “normų”, generatoriai, projektoriai ir reflektoriai žūt būt stengiasi tapti manifestatoriais, o tai reiškia, kad protu inicijuotiems tikslams įgyvendinti reikia itin daug energijos, jie sulaukia daug pasipriešinimo iš aplinkos. O pasiektas proto iškeltas tikslas nesuteikia pasitenkinimo, tik frustraciją, kartėlį bei nusivylimą.

Visi žinome super sėkmingų žmonių su super nelaimingomis istorijomis. Sukurtos imperijos, uždirbti milijonai – jie įrodė savo vertę, jie pasiekė, jie tapo socialiai sėkmingais, tapo lyderiais, tik… Kokia kaina? Ar jie tapo laimingais? Ar jaučia pilnatvę? Ar mėgaujasi gyvenimu? Ar nuoširdžiai myli save ir gyvenimą? Tikriausiai, tik vienetai. Vieni jų tai suvokia, pripažįsta ir keičia savo gyvenimus, o kiti taip ir nugyvena dienas primestos “sėkmės” būsenoje.

Pažvelkime į save, į mus supančius žmones, kurie gyvena vadovaudamiesi protu ir primestomis “normomis”. Dažnas išgyvena tas pačias sumaištis, kančias, beprasmybę ir susiduria su dideliu pasipriešinimu. Nes norėdami tapti tuo, kuo pagal prigimtį nesame, t.y. norėdami tapti manifestoriais, mes tiesiog tampame vergais. Vergais santykiuose, vergais darbe, vergais visuomenėje. Mumis naudojamasi ir manipuliuojama.

Todėl kviečiu nubusti, susivokti. Kviečiu gyventi savo prigimtyje ir išsivaduoti iš prisiimtos vergijos. Kviečiu laikytis jums tinkamos strategijos ir priimti jums tinkamus sprendimus. Gyventi be susikurto pasipriešinimo, gyventi lengviau, pajautoje, nes daugeliui mūsų, gyvenimas pats viską inicijuoja ir duoda, ir būtent tai, kas jums teisinga. Ir tai nereiškia nieko neveikti, tai reiškia gyventi širdimi – vidiniu autoritetu, o protas lai tik antrina.

Su šiluma, Edita Žalienė
Human Design LT, Vilnius, Lietuva

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare